Kodin pientä ehostusta

Täällä valmistaudutaan jo syksyyn ja mietitään kodin ehostusprojektia. Ajattelin vaihtaa makuuhuoneen kaapiston ovet liukuoviin. Nyt siis ovina on olleet ihan tavalliset kaapin ovet. Ajattelin, että tulisi yhtenäisemmän ja tyylikkäämmän näköinen kokonaisuus jos olisi liukuovet tavallisten kaapin ovien sijaan. Sitä tässä vielä mietin, että olisiko kummatkin ovet peililiukuovet vai olisiko vain toinen puoli ovesta peiliä ja toinen esimerkiksi puunväristä levyä. Suunnittelin, että tilaisin liukuovet netistä. En ole vielä tehnyt hintavertailua, mutta kuvittelisin, että muutamalla satasella saisi jo uudet ovet.

nettiovi-liukuovet

Lisäksi olen päättänyt, että maalaan keittiöstä yhden seinän liitutaulumaalilla. Olen jo pitkään miettinyt, että se olisi kiva ja nyt jos vähän teen muutakin ehostusta, niin olisi aika toteuttaa tämäkin suunnitelma.

Millaisia kokemuksia teillä on peililiukuovista? Onko ollut hankala pitää puhtaana? Itse mietin sitä ehkä eniten, että onko niitä vaikea sitten putsata. Jokainen sormenjälki näkyy ja sitten joutuu pesemään koko peilin? Se olisi ehkä nyt jo hyvä lähteä ovi- ja maaliostoksille, niin saisi vielä mahdolliset kesäalet hyödynnettyä.

 

(Visited 109 times, 1 visits today)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *