Tervetuloa kevät!

Ihanaa keväistä perjantaita! Vaikuttaa, että vihdoin se kevät on saapunut tänne pohjolaankin. Kävin jo noin kuukausi sitten Amsterdamissa ottamassa äkkilähdön kevääseen. Vaan eipä ollut Amsterdamissakaan kovin aurinkoiset kevät kelit vielä silloin. Melko kylmää oli Keski-Euroopassakin vielä maaliskuun puolessa välissä. Tosin hollantilaiset osasivat ottaa kylmästä ilmasta ilon irti.

Olen aloittanut toimistolla ikkunan pesu-urakan. Siinä sitä urakkaa riittääkin. Ostin jo vuosia sitten Kärcher ikkunapesurin, ja pakko sanoa, että siitä on ollut iso apu! Sen kanssa on todella kätevä pestä ikkunoita. Varsinkin jos urakka on melko suuri, niin kuin minulla täällä. Pestävänä on likimain 20 ikkunaa. Kerran ikkunapesurini hajosi, mutta laadukkaalla merkillä on onneksi hyvä takuu ja sain uuden vehkeen takuuna. Loistava juttu! Alunperin tutustuin koko merkkiin kun olin messuilla, jossa esillä olivat myös Kärcher painepesurit. Painepesuria en niin itse ole kaivannut, mutta ikkunapesuri on ollut huippu!

Kukkamullat tarvitsisi myös vaihtaa. Niin kotona kuin täällä EU-arjessa Ry:n toimistollakin. Luulen, että ulkoistan sen työn jollekin osaavammalle. Minulla kun ei todellakaan ole vihreää peukaloa!

(Visited 31 times, 1 visits today)

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *